قیمت اجرای نما در مشهد
اجرای انواع نما با توجه به عوامل گوناگون تغییر مییابد. محاسبه قیمت و تعرفه نماکاری ساختمان کاری تخصصی بوده و با نرم افزارهای مهندسی از جمله اتوکد ابتدا طرح کلی با توجه به متراژ نمای ساختمان برداشت میگردد.
هزینه اجرای نمای خشک ساختمان در مشهد
قیمت اجرای نمای خشک ساختمان به عوامل گوناگونی بستگی دارد، از جمله:
- نوع متریال
- ابعاد و نوع ساختمان
- پیچیدگی طرح نما
- شرایط محل اجرای نما
- هزینه دستمزد کارگران و مهندسان اجرایی
به طور کلی، قیمت اجرای نمای خشک ساختمان از متری 1.5 میلیون تومان شروع می شود و تا متری 3 میلیون تومان نیز می تواند باشد.
در ادامه به بررسی قیمت هر یک از عوامل موثر بر قیمت اجرای نمای خشک ساختمان خواهیم پرداخت:
نوع متریال مورد استفاده
متریال های مختلفی برای اجرای نمای خشک ساختمان وجود دارد، از جمله:
- سرامیک
- سنگ
- ورق های فلزی
- ورق های کامپوزیت
- آجر
قیمت هر یک از این متریال ها متفاوت است. به عنوان مثال، قیمت اجرای نمای سرامیک خشک از متری 1.5 میلیون تومان شروع می شود و تا متری 2 میلیون تومان نیز می تواند باشد. قیمت اجرای نمای سنگ خشک از متری 2 میلیون تومان شروع می شود و تا متری 3 میلیون تومان نیز می تواند باشد. قیمت اجرای نمای ورق های فلزی خشک از متری 1.5 میلیون تومان شروع می شود و تا متری 2 میلیون تومان نیز می تواند باشد. قیمت اجرای نمای ورق های کامپوزیت خشک از متری 2 میلیون تومان شروع می شود و تا متری 3 میلیون تومان نیز می تواند باشد.
ابعاد و نوع ساختمان
ابعاد و نوع ساختمان نیز بر قیمت اجرای نمای خشک ساختمان تاثیر می گذارد. به عنوان مثال، اجرای نمای خشک ساختمان با ارتفاع زیاد، پیچیدگی بیشتری دارد و هزینه بیشتری نیز دارد.
پیچیدگی طرح
پیچیدگی طرح نمای ساختمان نیز بر قیمت اجرای نمای خشک ساختمان تاثیر می گذارد. به عنوان مثال، اجرای طرح های منحنی یا دارای جزئیات زیاد، پیچیدگی بیشتری دارد و هزینه بیشتری نیز دارد.
شرایط محل اجرای نما
شرایط محل اجرای نما نیز بر قیمت اجرای نمای خشک ساختمان تاثیر می گذارد. به عنوان مثال، اجرای نما در مناطقی که دسترسی به آن دشوار است، هزینه بیشتری دارد. همچنین شرایط آب و هوایی نیز تاثیر گذار است. در شهری مانند مشهد که آب و هوای خشک دارد و دمای هوا تا حدی معتدل است اجرای هر گونه نمای خشک مجاز و آسانتر میباشد مگر اینکه در فصل زمستان شدت سرما باعث کندی و دشواری کار گردد.
هزینه دستمزد کارگران و مهندسان
هزینه دستمزد نماکاری, دستمزد کارگران و مهندسان نیز بر قیمت اجرای نمای خشک ساختمان تاثیر می گذارد. به عنوان مثال، در مناطقی که هزینه زندگی بالاتر است، هزینه دستمزد کارگران و مهندسان نیز بالاتر است.
برای اطلاع از قیمت دقیق اجرای نمای خشک ساختمان، می توانید با یک تماس در مورد طراحی و اجرای نمای ساختمان خود با متخصصین ما مشورت کنید.
هزینه نماکاری ساختمان در مشهد
مطمئنا هیچکس تردید ندارد که طراحی و اجرای نما و فرآیندی که در مجموع نماکاری نامیده می شود، یکی از مهم ترین مراحل ساختمان سازی است. نمای بیرونی یک ساختمان است که در نخستین نگاه هر بازدیدکننده ای جلوه می کند و زیبایی آن است که ارزش مادی ساختمان را به طور قابل توجهی افزایش می دهد.
اجرای نمای ساختمان برای انواع ساختمان از جمله برج های بسیار بلند ، ساختمان های چند طبقه و هم خانه های ویلایی کاربرد دارد. در حقیقت هیچ ساختمانی نیست که بی نیاز از نماکاری باشد. از این رو متخصصین اجرای نمای ساختمان امروزه بسیار پر کار بوده و بر روی پروژه های مختلفی کار می کنند. در نتیجه یافتن فردی ماهر که در این زمینه مهارت کافی داشته و در عین حال هزینه مقرون به صرفه ای دریافت کند، اهمیت بسزایی دارد. آشنایی با مبانی نماکاری, هزینه دستمزد نماکاری و چگونگی تعیین هزینه طراحی نما، می تواند در یافتن بهترین کارشناس نماکاری برای شما کمک کننده باشد.
در برخی از پروژه های ساختمانی، تعیین قیمت دقیق به بعد از پایان یافتن پروژه موکول می شود. اما خوشبختانه در رابطه با هزینه طراحی نمای ساختمان باید گفت که استادکاران این عرصه معمولا قیمت دقیق کار را قبل از شروع پروژه بیان می کنند. به این ترتیب کارفرما می تواند با خیالی راحت به حساب و کتاب خود پرداخته و مبلغ مشخصی را صرف نمای ساختمان نماید. همچنین بسیاری شرکت ها کاتالوگ های نمای ساختمان را به مشتری ها ارائه می کنند که به کمک آنها می توان به خوبی هزینه تمام شده نماکاری را تخمین زد.
اما در رابطه با اینکه نحوه محاسبه هزینه نمای ساختمان چقدر است؟ بهتر است بگوییم که شیوه مشخصی وجود نداشته و بسته به عوامل مختلفی، قیمت نماکاری ساختمان توسط متخصص محاسبه شده و به مشتری اعلام میگردد.
عوامل تاثیر گذار بر تعرفه نماکاری ساختمان
فاکتورهای مختلفی بر طراحی و اجرای نما در ساختمان تاثیر می گذارند که مهم ترین آنها عبارتند از:
- میزان مساحت سطحی که قرار است نماکاری شود (طبیعتا هرچه خانه کوچک تر بوده و تعداد طبقات آن کمتر باشد، هزینه نماکاری آن نیز کاهش میابد)
- قدمت ساختمان (برخی ساختمان ها به دلیل آنکه بسیار قدیمی هستند، تحمل هر نمایی را نداشته و باید با ظرافت و دقت خاصی تنها نماهایی را در آنها به کار برد که سبک باشند)
- مصالح (متریال) مورد استفاده در نماکاری ساختمان (به طور مثال قیمت نمای سیمانی از تعرفه سنگ نما کم تر است)
- میزان سختی اجرای کار (هرچه طرح زده شده پیچیده تر باشد و خمیدگی و انحنا داشته باشد اجرای آن بر روی ساختمان سخت تر بوده و در نتیجه قیمت نمای آن ساختمان افزایش پیدا خواهد کرد)
امکان یا عدم امکان نماکاری ساختمان روی نمای قبل (برای سازههایی که بدون نما نیستند)
اگر بخواهیم یک فرمول کلی برای محاسبه اجرای نمای ساختمان به شما ارائه دهیم بدین صورت میباشد:
هزینه نما = (هزینه مصالح + هزینه اجرا) * سطح زیربنا
هزینه مصالح شامل هزینه خرید مصالح و هزینه حمل و نقل آنها است. هزینه اجرا نیز شامل هزینه نیروی کار، تجهیزات و سایر هزینههای جانبی می شود.
سخن آخر
درآخر باید بگوییم که برای تمام نماها این فرمول به تنهایی به کار برده نمی شود چنانچه نمای ساختمان پیچیدگی های خاصی داشته باشد ممکن است هزینه اجرای آن افزایش یابد. همچنین، ممکن است کارفرمای پروژه، درخواستهای خاصی برای نمای ساختمان داشته باشد که موجب افزایش هزینه اجرا شود. در مقالات بعدی به قیمت نمای کامپوزیت و هزینه نماکاری و اجرای آن به طور مفصل خواهیم پرداخت.